Turvallisesti tapahtumassa

 

Kunkkarivieraan ohjeistus!

Jotta Kuninkuusraveista muodostuu kaikille mahdollisimman miellyttävä kokemus on tärkeää, että jokainen vieras huomioi yleiseen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen liittyvät asiat. Johtuen koko Euroopan edelleen kiristyneestä turvallisuustilanteesta olemme jälleen tiukkojen turvatoimien äärellä, toivomme raviväeltä ymmärrystä asialle. Lämpimästi tervetuloa Kuninkuusraveihin Vermoon!

Sisääntulon yhteydessä jokaiselle raviradan alueelle saapuvalle tehdään turvatarkastus. Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa tapahtumaan saapuvalta vaaralliseksi katsomansa tavarat, vaikka niitä ei olisi listassa mainittu.

Jos tapahtuman aikana jokin esine tai aine osoittautuu yleistä turvallisuutta vaarantavaksi, tapahtuman järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa ohjeistusta kesken tapahtuman.

Jos havaitset alueella tapahtuman turvallisuutta vaarantavia aineita, esineitä tai yleiseen turvallisuuteen muuten vaikuttavia tekijöitä, otathan välittömästi yhteyttä lähimpään järjestyksenvalvojaan.

Pullot  Täysinäiset ja avatut pullot kerätään turvatarkastuksessa pois. Tyhjän muovipullon/vesipullon voit tuoda mukanasi ja täyttää niitä ravipäivän aikana vedellä. Lasi-, metalli- ja termospullot on kielletty. Alueelta löytyy merkittyjä vesipisteitä omien pullojen täyttöä varten. Huom! Aurinkovoiteet voi halutessaan ottaa mukaan.

Info-piste sijaitsee katsomorakennuksen päädyssä, sisäänkäynnin vieressä ja on merkitty toisaalla tässä oppaassa olevaan aluekarttaan.

Kohtaamispaikka on Info-pisteen vieressä.

Löytötavarat  toimitetaan tapahtuman aikana info-pisteeseen. 

Ensiapupiste  sijaitsee Info-pisteen vieressä, katsomorakennuksen takan ja sen sijainti on merkitty näkyvästi aluekarttaan.

Eläimet Koirien tuominen alueelle ei ole toivottua. Pyydämme välttämään koiran tuontia ihmispaljouden ja mahdolliseen kuumuuden keskelle.

Polkupyöräparkki on merkitty kyltillä pääportin tuntumaan.

Lapset Kuninkuusraveissa Kaikki lapset ovat tervetulleita Kuninkuusraveihin! Näissä Kuninkuusraveissa lapset huomioidaan erityisesti ja kaiken kruunaa perjantaina järjestettävä ensimmäinen kuninkaallinen kepparimestaruus. Ilmoittautumisohjeet kepparikisaan ja muu tieto Lasten Kunkkareista https://www.kuninkuusravit.fi/lastenkunkkarit/

Lasten ruuat ja juomat Kaikki lapsille tarkoitetut ruuat ja ”lasten pillimehut” voit tuoda normaalisti alueelle.

Maksuvälineet Kuninkuusravien alueella käyvät maksuvälineinä sekä käteinen että pankkikortit ja ruokapisteillä myös yleisimmät luottokortit. Alueella on toto- ja rahannostopisteitä, josta saat nostettua halutessasi käteistä pankkikortin debit-puolella.

Pääsyliput ja lipunmyynti  Pääsylippuja myydään pääportin välittömässä läheisyydessä, mutta välttyäksesi jonottamiselta voit ostaa lippusi ennakkoon. Ostamalla lippusi ennakkoon säästät selvää rahaa! Ennakkohintaiset liput myynnissä 3.8 klo 23.59 saakka, tämän jälkeen toki normaalihintaiset liput myynnissä sekä Lippu.fi ssä että portilla.