Kuninkuusravit – MTK on Kuninkuusravien pääyhteistyökumppani

MTK on Kuninkuusravien pääyhteistyökumppani

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto (MTK) on mukana Kuninkuusraveissa – yhdessä hevostalouden ja maaseudun asialla!

Yhdessä eteenpäin

107-vuotias MTK on ylpeästi mukana Killerin Kuninkuusraveissa, juhlistamassa 100-vuotiasta Kuninkuusraviperinnettä, joka kokoaa yhteen hevosharrastajat ja -ammattilaiset, maanviljelijät ja hevosten ystävät.

”Hevosala on merkittävä osa suomalaista sielunmaisemaa, kulttuuria ja taloutta.  MTK on mukana hevosalan edunvalvonnassa. MTK:n edunvalvontatyössä keskitytään varmistamaan, että hevosalan yrittäjät ja toimijat saavat äänensä kuuluviin päätöksenteossa. Tavoitteenamme on luoda sellaiset toimintaedellytykset, joissa hevosalan yrittäjyys voi kukoistaa ja kehittyä”, kuvailee MTK:n viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Jussi Martikainen.

Kotimaisuus huomioidaan Kuninkuusravien ruokatarjonnassa niin, että kaikki pääraaka-aineet Killerin hoitamissa ravintolapalveluissa tulevat Suomesta. Samoin suurinosa juomista on Suomessa valmistettuja. Lisäksi ravintolavalikoimaa täydentävät ulkopuoliset yhteistyökumppanit ovat valtaosin paikallisia, keskisuomalaisia yrittäjiä. Olemme iloisia, että myös MTK on vahvasti mukana Kuninkuusravien satavuotisjuhlassa”, iloitsee Keski-Suomen Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Miika Lähdeniemi.

MTK:n jäsenenä on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa hevosalan tulevaisuuteen. Jäsenetuna voi hyödyntää erilaisia koulutuksia, tapahtumia ja resursseja, jotka on suunniteltu tukemaan ja edistämään hevosalan toimintaa.

Lue lisää MTK:n jäsenyydestä.