Liity mukaan kunkkaritiimiin

Kouvolassa järjestetään suurtapahtuma Kuninkuusravit 4.-6.8. sekä Kymi GP 16.-17.6. Tapahtuma on unohtumaton elämys molemmin puolin aitaa ja tapahtuman järjestäminen vaatii paljon vapaaehtoisten panostuksia sekä työntekijäporukkaa onnistuakseen. Alta voit hakea meille töihin ja ilmoittautua mukaan talkoisiin!

Superkesän talkoot

Kuninkuusravien talkoot pyörähtävät käyntiin toukokuussa. Kuninkuusravien järjestäminen vaatii innokkaita tekijöitä sekä hyvää talkoohenkeä. Talkoissa aloitetaan sisähommista ja säiden salliessa siirrytään ulkotiloihin. Tarjolla on jokaisen osaamiseen soveltuvaa työtä. Tervetulleita mukaan ovat kaikki talkoista kiinnostuneet, aiempaa kokemusta hevosista tai raveista ei tarvita.

– Olemme kuulleet hauskoja tarinoita edellisvuosien talkoista ja oppineet, että talkoissa pitää olla mukavaa. Meille on tärkeää, että talkooporukassa on vähintäänkin yhtä hyvä yhteishenki kuin aikaisempinakin vuosina, kertoo johtokunnan jäsen sekä talkoopäällikkö Ari Puustinen.

Talkoolaisten edut

  • Ruokailu & kahvit talkoiden aikana
  • Kymi GP –paketti (sis. sisäänpääsy, ruokailu), kaksi päivää talkoissa
  • Kuninkuusravipassi (sis. pe-su alueliput & iltajuhlaliput), neljä päivää talkoissa
  • Mukava talkooporukka!

Kuuden talkoopäivän panoksella saa siis nauttia koko Kouvolan superkesästä.

Talkoot järjestetään lähtökohtaisesti joka toinen lauantai klo 9-14. Tarkat talkoopäivät ilmoitetaan talkoolaisten omassa WhatsApp-ryhmässä.

Järjestäjän Valkealan Hevosystäväinseuran edustajina talkooporukkaa vetämässä ja töiden organisoinnissa ovat Ari Puustinen, Eemeli Lantta, Pulla Peltola, Sanna Ollikka ja Sanna Liiri.

Pyydämme talkoopäiviin ilmoittautumista etukäteen, jotta osaamme varata eväät ja välineet porukalle. Talkoisiin osallistuja tarvitsee mukaansa iloisen mielen, mutta työvälineet löytyvät Kouvolasta. Emme toki pistä pahaksemme, jos haluat esimerkiksi omalla haravalla tai raivaussahalla tulla meidän nurkkiin talkoopäivinä.

Talkooporukalla on WhatsApp -ryhmä, jossa tarvittaessa informoidaan talkoista, ilmoittaudutaan milloin pääsee osallistumaan talkoisiin ja pidetään ryhmähenkeä yllä.

Ilmoittautua voit alla olevalla lomakkeella.

Mikäli sinulla on isompi ryhmä, yhdistys tai seura, joka on kiinnostunut talkootehtävistä voit olla suoraan yhteydessä sanna.ollikka@kouvolanravirata.com ja ilmoittaa seuran mukaan.

 

Avoin hakemus

Avoimen hakemuksen kautta voit jättää hakemuksen Kuninkuusraveihin työntekijäksi. Työntekijöitä haetaan ravintoloihin, tapahtuman oheisohjelmiin, markkinointiin ja viestintään sekä tapahtuma-aikaisiin hallintotehtäviin.

Jätä avoin hakemus alta: