Kunkkarilegendat

 

Vermossa jatketaan Turun Kuninkuusravien viitoittamalla tiellä ja perjantain lounasravit huipentuvat  ennen varsahuutokauppaa ajettavaan ”Kunkkarilegendat vs. Vermon kuninkaalliset –lähtöön”.

Perinteitä kunnioittavaan kisaan on kutsuttu mukaan eläviä legendoita kuninkuusravihistorian varrelta, ja heitä haastavat kuninkuusraveissa menestyneet vermolaiset kuskit.
Mukana on myös Vermon edellisten, vuoden 1992 kuninkuusravien menestyjiä. Ravikuningas Ponserin ohjastaja ja valmentaja Anssi Niininen on yksi lähtöön kutsutuista, samoin ravikuningatar Vipun omistajaperheen Manu Vanha-Rauvola.

Mukana ovat kuninkuusravilegendoista Reijo Borgström, Lauri Malinen, Anssi Niininen, Hannu Nyman, Heikki Parviainen, Reino Salmela ja Manu Vanha-Rauvola. Vermolaisista ravikuninkaan tai -kuningattaren tittelin ohjastaneista mukana ovat Ari Hartikainen, Ilkka Korpi, Ari Moilanen, Pertti Puikkonen ja Antti Teivainen.

Kuninkuusravilegendat vastaan Vermon kuninkaalliset-lähtö ajetaan 4000 euron ykköspalkinnolla, tietysti suomenhevosilla. Legendalähtö on vuorossa perjantain lounasraveissa klo 15 jälkeen.