fbpx

Kunkkarinappi

Suomenhevosten kuninkuusravikilpailuun pääsee mukaan vuosittain 12 suomenhevostammaa sekä -oriitta – lajinsa parhaimmistoa. Ennen kauden pääkilpailua tammat, oriit ja ruunat voivat kilpailla samoissa ravilähdöissä. Kunkkarinappi helpottaa Kuninkuusraveihin tähtäävien hevosten seuraamista jo ennen h-hetkeä.

Kunkkarinappi nostaa tähdet esille

Kunkkarinappi, kuninkuusravitunnuksella varustettu valjaisiin kiinnitettävä merkki, on tarkoitettu hevosille, jotka on keräävät Kohti Kuninkuusraveja -pisteitä tositarkoituksella ja tähtäävät tai haaveleivat tulevan kesän Kuninkuusraveihin osallistumisesta.

Kevään ja kesän aikana kandidaattien kanssa samoissa lähdöissä voivat kilpailla hevoset, jotka eivät tähtää Kuninkuusraveihin tai ovat ruunia, joilla Kuninkuusraveihin ei ole osallistumisoikeutta.

Kunkkarinapilla haluamme tuoda Kuninkuusraveja edeltävät kilpailut helpommin seurattavaksi koko suurelle kuninkuusraviyleisölle.

Kunkkarinapin saa jokainen Kuninkuusraveihin tähtäävä tamma tai ori. Sen saa noutaa Pilvenmäen ravikeskukselta tai laittamalla meille viestiä missä tahansa sosiaalisen median kanavassa, alla olevan lomakkeen avulla tai olemalla yhteydessä sähköpostitse emma.willman@pilvenmaki.fi.

Tilaa kunkkarinappi tästä