fbpx

Kuninkuusravien iltajuhlaliput myyntiin maaliskuussa

Kuninkuusravien iltajuhlia on menneinä vuosina järjestetty niin jäähalleissa, toreilla kuin raviradoillakin. Tulevan kesän Pilvenmäen Kuninkuusravien iltajuhlasta päästään nauttimaan kahden illan verran – perjantaina ja lauantaina. Artistit julkaistaan ja iltajuhlaliput tulevat myyntiin maaliskuussa. Voit jo nyt varmistaa paikkasi iltajuhlassa ostamalla kuninkuusravipassin, johon sisältyy kaikki ravipäivät sekä iltajuhlat.

Kuninkuusravien viralliset iltajuhlat tullaan järjestämään Pilvenmäellä kuninkuusravialueen viereen rakentuvalla iltajuhla-alueella. Voit siis nauttia Kuninkuusraveista aamusta iltaan ja yöhön saakka Pilvenmäellä, käväistä välillä majoituksessa tai kaupungilla, ja palata sen jälkeen tuttuja reittejä pitkin takaisin, juhlimaan yhdessä muiden kuninkuusravikävijöiden kanssa.

 

– Kuninkuusraveissa, jos missä lyhyet yöunet ei haittaa. Muistan yhdetkin Kunkkarit, kun eräs pitkän linjan kuninkuusravikävijä oli menossa hotellihuoneeseen minun suunnatessa aamupalalle lauantaina. Tyytyi vain hississä toteamaan, että todella hapokas olo, mutta se ilo mitä eilen koettiin menee heittämällä yli tämän päivän väsymyksestä, muistelee Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen iltajuhlamuistoista kirkkaimpana.

 

Viralliset Kuninkuusravien iltajuhlat ovat oiva tapa jatkaa päivällä kesken jääneitä keskusteluja, puhua huomisen ravipäivän odotuksista ja bilettää hyvässä seurassa pikkutunneille.

Iltajuhla on perinteisesti kerännyt kuninkuusraviyleisön yhteen rennon yhdessäolon merkeissä ja tästä syystä Pilvenmäellä järjestetään iltajuhlat sekä perjantaina että lauantaina. Otetaan koko viikonlopusta kaikki ilo irti yhdessä kuninkuusraviväen kesken!