Kuninkuusravit – Kuninkuusravien ennakkohintaisten lippujen myynti päättyy ma 17.7.

Kuninkuusravien ennakkohintaisten lippujen myynti päättyy ma 17.7.

Kuninkuusravien ennakkohintaisten lippujen myynti päättyy maanantaina 17.7. Tiistaista 18.7. eteenpäin lippuja on edelleen myynnissä saatavuuksien mukaan porttihinnoin.

Kuninkuusravilippuja on mahdollista ostaa myös kulttuurieduilla. Kuinkuusraveilla käytössä ovat Edenred, ePassi, Eazybreak sekä Smartum. Kulttuurisetelit käyvät maksutapana Kouvolan raviradan toimistolla ja Kuninkuusravien lipunmyyntiportilla. Lisäksi kulttuuriedut käyvät maksutapana myös Lippu.fi -myyntipisteissä ja verkkokaupassa sekä R-kioskeilla.

S-etukortin omistajille Kuninkuusravipassi nyt 85€, hinta portilla 98 €. Lippujen ennakkohinnat voimassa vain 17.7. saakka. Osta lippusi edullisemmin ennakkoon!

 

 

 

Saapuminen & kunkkarimatkat

Kuninkuusravien tapahtuma-alue on suljettu liikenteeltä ja liikkennejärjestelyitä on muuteltu tapahtuma-alueen lähettyvillä.

Tapahtuma-alueen läheisyyteen pääsee sujuvasti taksilla, pyörällä, kävellen, ryhmäbusseilla sekä nonstop- ja seutubussikyydeillä. Pääportin läheisyydestä löytyy polkupyöräparkki, jonne pyörän voi jättää päivän ajaksi. Muista lukita pyöräsi.

Autoilla saapuville on järjestetty maksuton etäparkkipaikka Tykkimäentieltä, josta nonstop-bussit kuljettavat tapahtuma-alueelle.

Nonstop-bussit kuljettavat tapahtuma-alueelle matkakeskuksesta, keskustasta, etäparkista sekä ravicamping-alueelta. Tarkemmat tiedot julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

 

Kuninkuusravimatkat

Eri matkanjärjestäjät järjestävät Kuninkuusraveihin ryhmämatkoja, joilla paikalle saapuminen on tehty helpoksi ja mukavaksi. Osaan matkoista kuuluu majoitus tai liput, osa on vain kyytejä paikan päälle ja takaisin. Monet kyydeistä ottavat myös matkalta kyytiin. Katso listasta itsellesi sopivin matka.

 

 

Majoitus

Hotellimajoitus Kouvolassa on loppuunmyyty, lähikunnista hotellimajoitusta vielä löytyy. VisitKouvola kerää Kuninkuusravien aikaisen yksityiset majoituksen tarjoajat yhteen listaukseen, josta voit katsoa itsellesi sopivaa majoitusta.

Kuninkuusravien ravicamping-alueen liput ovat olleet haluttua valuuttaa. Urheilupuiston camping-alue on myyty loppuun. Lehtomäen camping-alue on avattu uutena alueena myyntiin, alueelta on kävelymatka Kuninkuusravien tapahtuma-alueelle.