Kumppaniksi Kunkkareihin!

Vermon ravirata on Suomen pääravirata, joka sijaitsee Espoon ja Helsingin rajalla. Vermossa ravataan joka keskiviikko Toto–ravit. Vuonna 2016 Vermossa järjestetään yhteensä 65 ravit. Keskiviikkoravien lisäksi Vermossa ajetaan viikonloppuisin kilpailtavia Toto76–raveja seitsemän kertaa sekä perjantain lounasraveja viisi kertaa vuoden 2016 aikana.

Kuninkuusravit ovat raviurheiluvuoden päätapahtuma, joka kerää perinteisen ravikansan lisäksi myös uutta yleisöä, paljon myös perheitä. Kävijämäärä liikkuu n. 50 000 tienoilla. Kuninkuusravit ovat vuodesta toiseen hyvin näkyvästi esillä mediassa. Lehtien lisäksi niitä seurataan suorana lähetyksenä TotoTV:ssä, internetissä sekä MTV:n ravilähetyksissä.

Yrityksillä on mahdollisuus saada yritysnäkyvyyttä Vermon Kuninkuusraveissa. Meillä on tarjota eritasoisia ja eri sisältöisiä yhteistyöpaketteja. Kuninkuusravit ovat myös oiva tilaisuus kutsua omia sidosryhmiä paikan päälle vieraaksi. Ravitorilta voi ostaa myyntipaikan yrityksen tuotteiden ja palvelujen promoamiselle ja myynnille.
 
Olethan yhteydessä sähköpostitse minuun niin kerron lisää yhteistyömahdollisuuksista ja räätälöimme yrityksellesi sopivan kuninkuusravipaketin.

 
Pia Blom-Johansson 2.jpg

PIA BLOM-JOHANSSON

Vermon raviradan toimitusjohtaja
09 3488 3210
pia.blom-johansson@vermo.fi