Kisakatsomot

Kuninkuusravien kisakatsomoja järjestetään ympäri Suomea elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Vaikka et pääsisi Seinäjoelle paikan päälle, voit silti nauttia vuoden parhaimmista raveista yhdessä alueesi ravi-ihmisten kanssa.

Useat raviradat järjestävät kisakatsomoja tarjoten samalla ravintolapalveluja yleisölle. Katso listasta lähin kisakatsomosi.

Seinäjoki OmaSp Stadion 1.-2.8

OmaSp Stadion järjestää Kuninkuusravien kisakatsomon Seinäjoella la – su klo 12-18. OmaSp Stadionin kisakatsomossa nautitaan Seinäjoen Kuninkuusravien jännittävästä tunnelmasta elokuun ensimmäisenä viikonloppuna!

OmaSp Stadion, Alaseinäjoenkatu 15, Seinäjoki.

Osta liput lippu.fi

Ideapark Seinäjoki 2.8.

Ideaparkin keskusaukiolla sunnuntaina.

Hotelli Sorsanpesä Seinäjoki 1.8.-2.8.

Hotelli Sorsanpesän kisakatsomo lauantaina sekä sunnuntaina.

Espoo/Helsinki 1.-2.8.

Vermo Areena järjestää Kuninkuusravien kisakatsomon lauantaina ja sunnuntaina.
Tapahtuma järjestetään ulkotiloissa, säävarauksella sisällä Vermo Areenan laajoissa katsomotiloissa, Street Bar Voltissa ja katsomoravintola Ravillassa.

Liput myydään kahdelle sektorille. Kahden päivän ennakkolipun hinta 17e. Yhden päivät liput 10e. Parkkiliput 5e/päivä. Huom! Kahden päivän lippuja myynnissä vain ennakkoon. Molemmilta sektoreilta näkyvyys jättiscreenille. Sunnuntaina Kunkkariyleisöä saapuu tervehtimään kaksinkertainen ravikuningas Köppinen.

Lisätietoja Vermo Areenan sivulta.

Hankasalmi 31.7.-2.8.

Hankasalmen raviradalla järjestetään Kuninkuusravien kisakatsomo koko viikonlopulle. Raveja seurataan screeniltä. Tarjolla on pientä purtavaa ja terassi on auki. Lauantaina ja sunnuntaina on mahdollisuus ostaa myös VIP-lippu. Kahden päivän VIP-lippu sisältää sisäänpääsyt, ruokailut molempina päivinä ja hyvän näkymän screenille.

Lisätietoja tapahtumasta.

Joensuu 1.-2.8.

Joensuun raviradalla järjestetään Kuninkuusravien kisakatsomo terassiravintolassa. Kisakatsomo on auki molempina päivinä kello 13 alkaen ravien päättymiseen asti. Tarjolla on A-oikeuksin varustettu ravintola, kahvia, pullaa ja pientä suolaista.

Lisätietoja Joensuun raviradan sivulta.

Jyväskylä 1.8.

Killerin raviradalla järjestetään Kuninkuusravien kisakatsomo lauantaina 1.8. kello 12 alkaen. Paikan päällä grilliteltta ja kahvilapalvelut, Pubissa A-oikeudet. Pääsyliput (7 €) myydään ennakkoon Killerin verkkokaupassa.

Lisätietoja Killerin raviradan sivuilta.

Kuopio 1.-2.8.

Siilinjärven Hevosystäväinseura ja Kuopion ravirata järjestävät yhdessä Kuninkuusravien kisakatsomon. Kisakatsomo järjestetään lauantaina ja sunnuntaina sekä raviradan ulko- että sisätiloissa. Ravintolakatsomo on varattu VIP-lipun ostaneille. Ulkona tapahtumia seurataan screeniltä ja anniskeluterassi on auki.

Lisätietoja tapahtumasta.

Lappeenranta 1.-2.8.

Lappeenrannan raviradalla järjestetään Kuninkuusravien kisakatsomo Ravintola Rakuunassa molempina päivinä kello 13 alkaen.

Lauantai 20 €
Sisältää Äijäbuffan ja ruokajuoman.

Sunnuntai 20 €
Sisältää kesäbuffan ja ruokajuoman.

Lippuja myydään raviradan yhteydessä toimivassa hevosvarusteliike Jannen Vaunussa, ja lippuja voi tiedustella myös suoraan raviradalta. Kisakatsomossa myynnissä Kuninkuusravien käsiohjelma.

Lisätietoja Lappeen radan sivulta.

Oulu 1.-2.8.

Äimäraution raviradalla järjestetään Kuninkuusravien kisakatsomo lauantaina ja sunnuntaina ravintola Äimän Hovissa. Ovet aukeavat molempina päivinä kello 13.

Lauantai 17 €
Sisältää Kunkkaribuffan ja ruokajuoman.

Sunnuntai 20€
Sisältää kotiruokabuffetin ja ruokajuoman.

Lippuja myydään 100 kpl / päivä. Molempien päivin lipun hintaan sisältyy Kuninkuusravien käsiohjelma.

Lisätietoja Oulun raviradan sivulta.

Tampere 1.-2.8.

Teivon raviradalla Kuninkuusravien kisakatsomo järjestetään Teivonlinnassa. Kisakatsomo aukeaa lauantaina ja sunnuntaina kello 13, ja on auki ravien loppuun asti. Raveja seurataan isolta screeniltä, tarjolla on ruokaa ja juomaa, sekä mahdollisuus pelata Totoa. Teivonlinnaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja Teivon raviradan sivulta.

Turku 1.-2.8.

Metsämäen raviradalla järjestetään Kuninkuusravien kisakatsomo Ravintola Metsämäessä molempina päivinä kello 13 alkaen.

Lauantai 18 €
Sisältää siipibuffetin ja ruokajuoman.

Sunnuntai 20 €
Sisältää kotiruokalounaan ja ruokajuoman.

Liput ovat myynnissä Metsämäki-sovelluksessa. Kuninkuusravien käsiohjelmia on myynnissä kisakatsomossa, ja kaikkien ennakkolipun Metsämäki-sovelluksesta ostaneiden kesken arvotaan Metsämäki-paita.

Lisätietoja tapahtumasta.

Ylivieska 1.-2.8.

Ylivieskan raviradalla järjestetään lauantaina ja sunnuntaina Kuninkuusravien kisakatsomo. Kisakatsomo tarjoaa myös ravintolapalvelut osallistujille.

Lisätietoja Ylivieskan raviradan sivulta.

Enonkoski 1.-2.8.

Enonkosken Hevosystäväinseura ry järjestää yhdessä Korpi Bistron kanssa kisakatsomon. Bistrossa saa maittavia aterioita aina pizzasta muikkuihin sekä paikallista Karvilan Panimon oluita.
 
Lapsille poniratsastusta klo 13-15
Kisakatsomo la-su alkaen klo 13
 
Osoite: Urheilukentäntie 1, 58175 Enonkoski

Kouvola 31.7.-2.8.

Ravintolakatsomo Riimussa – 31.7. – 2.8.

Kouvolan raviradan ravintolakatsomo palvelee Kuninkuusravien kisakatsomona. Tarjolla kahviopalvelut, pientä purtavaa, A-oikeudet, Toto-pelit, arvontaa, tunnelmaa ja hyvää seuraa…. Myynnissä Kuninkuusravien käsiohjelmia. Screen ja hyvät TV:t. Ilmainen sisäänpääsy – tervetuloa! Avaamme perjantaina klo 17.30, lauantaina ja sunnuntaina klo 13.00.

Pori 1.-2.8.

Porin raviradalla järjestetään Kuninkuusravien kisakatsomo sekä lauantaina että sunnuntaina klo 13 alkaen.

Raveja seurataan ravintolakatsomosta käsin raviradan 120 m2 jättiscreeniltä. Myös totomyynti palvelee. Tapahtumaan on myynnissä ainoastaan kahden päivän ennakkolippuja (a 48 €), jotka sisältävät myös ruokailun molemmille päiville.

Liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa.

Lisätiedot

Tornio 1.-2.8.

Torniossa Kuninkuusraveja pääsee seuramaan Ilo Irti -kesäterassilla, joka sijaitsee Aineen puistossa. Kisakatsomo on auki molempina päivinä kello 13 alkaen. Raveja seurataan jättiscreeniltä ja terassilla on anniskeluoikeudet sekä grilli kuumana koko kisakatsomon ajan! Tornion kisakatsomoon on vapaa pääsy, paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja Tornion facebookista.