fbpx

UKK

Liput ja tuotteet

K: Voiko lippuja ostaa kulttuuriseteleillä?
V: Kyllä meillä käyvät kaikki yleisimmät kulttuurisetelit ja kortit sekä sovellukset. Ostoja voi tehdä ticketmasterin myyntipisteissä sekä Pilvenmäen raviradalla paikan päällä tai etänä.

K: Milloin iltajuhlaliput tulevat myyntiin?
V: Iltajuhlan liput tulevat myyntiin ja artistit julkistetaan maaliskuussa. Nyt jo myynnissä on kuninkuusravipassi, joka oikeuttaa päässyyn koko viikonlopun raveihin sekä iltajuhlaan molempina päivinä.

K: Tuleeko myyntiin leirintäalue tai caravan-aluelippuja?
V: Maaliskuussa tulevat myyntiin camping -alueliput. Lipuissa on vaihtoehtona matkailuauto eli caravan-alue tai telttapaikat.

K: Voiko katsomon istumapaikkoja varata Kuninkuusraveihin etukäteen?
V: Pääkatsomon sisätilassa sijaitsevasta istumakatsmosta voi ostaa istumakatsomot etukäteen. Huomioithan, että pelkkä istumakatsomon lippu ei kuitenkaan oikeuta sisäänpääsyyn alueelle vaan tarvitsen siihen erillisen pääsylipun. Istumakatsomoliput tulevat myyntiin maaliskuussa.

K: Mistä kuninkuusravituotteita saa?
V: Fanituotteita saa ostaa kaikista Pilvenmäen raveista tai verkkokaupasta.

Majoitus ja kuljetukset

K: Mistä löydän majoituksen Kuninkuusraveihin?
V: Kuninkuusraveilla on oma ravimajoitus.fi -sivusto, jossa ykstyis- sekä yritysmajoittajat voivat ilmoittaa majoitustarjonnastaan. Sivu päivittyy aktiivisesti kun uusia majoituksia tulee myyntiin ja edelliset myydään täyteen.

K: Tuleeko Kuninkuusraveihin kuljetuksia muilta paikkakunnilta?
V: Seudulla kulkee tapahtuman ajan myös iltajuhlaan nonstop -bussit, joiden reitit julkaistaan myöhemmin. Bussit kiertävät lähikunnat, camping-alueet sekä hotellit. Muita bussikyydityksiä taoahtumaan voit katsella kunkkarimatkat -sivulta.

Palvelut

K: Onko tapahtumassa mahdollista jättää ylimääräisiä tavaroita narikkaan?
V: Kyllä, narikka tulee sijaitsemaan aivan pääportin läheisyydessä.

K: Onko raviradalla paikkaa, josta voi nostaa rahaa?
V: Kyllä on.

Jäikö jokin asia mietityttämään?