Ruoka ja juoma

Kuninkuusraviviikonloppu tarjoaa monipuolisen kattauksen myös ravintolapalveluiden puolella ja jokaiselle nautiskelijalle löytyy se oma palvelunsa alueelta. Voit seurata reilun 400 hengen kanssa katsomoravintolan parhailta paikoilta kuninkuusravien hallitsijoiden kamppailua sekä samaan aikaan nauttia maukkaan noutopöydän antimista. Syödä alueen ruokatorilla omaan makuusi sopivan lounaan tai nauttia VIP-tason palvelusta omalla alueella. Osat paikoista myyvät varmasti loppuun ennen tapahtumaa, joten varaathan paikkasi etukäteen halutessasi varmistaa paikkasi. Menun sekä tarkemmat tiedot löydät, kun ohjastat sivua alaspäin.

Ravintola Hippodrom

Ravintola Hippodromissa pääset nauttimaan ravien huumasta sekä maukkaasta buffet-lounaasta. Varmista oma paikkasi ravialueen paraatipaikoilta, ennen kuinravikansa vyöryy porteista sisään ja mahdollisuutesi ovat mennyttä. Buffet-menu molemmille päiville löytyy alta. Paikkasi Hippodromissa pääset varaamaan lipun oston yhteydessä.

Ticketmasteriin pääset tästä.

Lisätietoa lipputyypeistä täältä.

Lauantai

Vihersalaatti
Parmesan-parmankinkkusalaatti
Coleslaw

Katajanmarjasilakka
Kylmäsavulohimoussetäytteiset munat
Savulohi & sitruunamajoneesi

Kanttarelli-lihamureke

Uudet perunat
Täytettyä porsaansisäfileetä
Täytetyt uunibataatit
Falafel & jogurttikorianterikastike

Porkkanakakku & kahvi/tee

Saaristolaisleipä & maalaisleipä

 

Sunnuntai

Vihersalaatti
Jokirapusalaatti
Talon perunasalaatti

Sherrysilli
Savumuikut & remouladekastike
Graavilohi & tilliöljy
Marinoitua kananpoikaa

Uudet perunat
Ylikypsää naudanrintaa
Kaudenkasvikset
Makkaracocktail
Kanttarellijuurespaistos
Porkkanaröstit & remoulade

Leivos & kahvi/tee

Saaristolaisleipä & maalaisleipä

Päijät-Hämeen Keittiömestareiden VIP-Menu

VIP-alue tarjoaa upeat paikat, vaikka eläimyksellisen asiakastilaisuuden järjestämiseen tai hulppeaan ravikokemukseen. Päijät-Hämeen Keittiömestarit ovat valmistautuneet loihtimaan maittavan VIP-Menun, joka saa makunystyrätkin ravaamaan nautinnosta. Menu on nähtävillä alla. VIP-Menusta pääsevät nauttimaan vain VIP-lipun ostaneet, joten varmista paikkasi ennen kuin liput viedään käsistä.

Ticketmasteriin pääset tästä.

Lisätietoja lipuista löydät täältä.