Iltajuhla

Kuninkuusravien päämielenkiinnon kohde kohdistuu yleensä kuninkaallisiin, kuninkuusravien muihin kilpailijoihin sekä palveluihin raviradalla. Kuninkuusravit ovat myös paljon kaikkea muuta, kun lauantai-iltana voi ystäväporukalla lähteä nauttimaan rennon vauhdikkaista kuninkuusravien iltajuhlista. Viralliset kuninkuusravien iltajuhlat ovat oiva tapa jatkaa päivällä keskenjääneitä keskusteluja, puhua huomisen ravipäivän suosikeista ja toki bilettää hyvässä seurassa aamuun asti. Lahden Kuninkuusravien iltajulat järjestetään Isku-Areenalla.

Isku Areena tunnetaan parhaiten SM-liigassa pelaavan Pelicansin kotipyhättönä, mutta areena taipuu moneen, kuten monituhatpäisen ravikansan iltajuhlan näyttämöksi. Isku Areenalla järjestetään vuosittain yli 100 erikokoista yleisötapahtumaa, joiden joukossa myös isoja konsertteja. Kuninkuusravien iltajuhlassa Isku Areenalle rakentuu monipuolinen palvelukokonaisuus, joka tarjoaa vaihtoehtoja joka lähtöön. Areenan uumenista löytyy niin suomipop- kuin discopuolet, kun taas jään tasolle rakentuu näyttävä lavakokonaisuus, jolle illan aikana nousee muun muassa supersuosittu Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani sekä Dirty Gentlemen.

Isku Areenan ammattitaitoinen henkilökunta takaa, että elokuussa Pelicansin ja Jokimaan yhteistyössä järjestämistä iltajuhlista on odotettavissa yhdet kesän parhaista bileistä.

Liput

Ilta-juhlan liput ovat haluttua valuuttaa. Paikkasi iltajuhlassa varmistat ostamalla etukäteen Ravipassin ticketmasterista. Ravipassi oikeuttaa sisäänpääsyn raveihin koko viikonlopun ajan sekä sisäänpääsyn lauantain iltajuhlaan. Lippuja myydään rajoitetusti myös ovelta, mutta sujuvan sisäänpääsyn ja edullisemman diilin varmistat etukäteen ostetulla lipulla.


Muistathan varmistaa varman sekä helpon sisäänpääsyn Isku-Areenalle lauantai-iltana 3.8.2019. ostamalla ravipassin ennakkohintaan. Huomioithan, että iltajuhla on K-18.