Iltajuhla

Kuninkuusravien päämielenkiinnon kohde kohdistuu yleensä kuninkaallisiin, kuninkuusravien muihin kilpailijoihin sekä palveluihin raviradalla. Kuninkuusravit ovat myös paljon kaikkea muuta, kun lauantai-iltana voi ystäväporukalla lähteä nauttimaan rennon vauhdikkaista kuninkuusravien iltajuhlista. Viralliset kuninkuusravien iltajuhlat ovat oiva tapa jatkaa päivällä keskenjääneitä keskusteluja, puhua huomisen ravipäivän suosikeista ja toki bilettää hyvässä seurassa aamuun asti. Iltajuhlaan kaikkia viihdyttämään saapuu iki-ihana Tuure Kilpeläinen. Lahden Kuninkuusravien iltajulat järjestetään Isku-Areenalla.

Muistathan varmistaa varman sekä helpon sisäänpääsyn Isku-Areenalle lauantai-iltana 3.8.2019. ostamalla ravipassin ennakkohintaan. Huomioithan, että iltajuhla on K-18.

 

 

Liput

Iltajuhlan liput ovat haluttua valuuttaa. Paikkasi iltajuhlassa varmistat ostamalla etukäteen Ravipassin ticketmasterista. Ravipassi oikeuttaa sisäänpääsyn raveihin koko viikonlopun sekä sisäänpääsyn lauantain iltajuhlaan. Lippuja myydään rajoitetusti myös ovelta, mutta sujuvan sisäänpääsyn ja edullisemman diilin varmistat etukäteen ostetulla lipulla.