Iltajuhla

Kuninkuusravien päämielenkiinnon kohde kohdistuu yleensä kuninkaallisiin, Kuninkuusravien muihin kilpailijoihin sekä palveluihin raviradalla. Kuninkuusravit ovat myös paljon kaikkea muuta, kun perjantai- lauantai-iltana voi ystäväporukalla lähteä nauttimaan rennon vauhdikkaista Kuninkuusravien iltajuhlista. Viralliset Kuninkuusravien iltajuhlat ovat oiva tapa jatkaa päivällä keskenjääneitä keskusteluja, puhua huomisen ravipäivän suosikeista ja toki bilettää hyvässä seurassa aamuun asti. Seinäjoen iltajuhla järjestetään yhteistyössä Loud’n Live Promotions Oy:n kanssa.

Loud’n Live Promotions Oy on tuttu Vauhtiajot Race & Rock -festivaalista, joka järjestetään myös vuoittain Seinäjoella. Kirkkokadulla järjestettävän ulkoilmatapahtuman esiintyjäkaartin joukossa on pohjalaisuutta sekä ravimausteita, jotka ovat houkutteleva yhdistelmä Kunkkariväelle.

Iltajuhlatapahtumat ovat K-18.

Liput

Iltajuhlan liput ovat haluttua valuuttaa. Paikkasi iltajuhlassa varmistat ostamalla etukäteen Ravipassin ticketmasterista. Ravipassi oikeuttaa sisäänpääsyn raveihin koko viikonlopun ajan sekä sisäänpääsyn lauantain iltajuhlaan. Lippuja myydään rajoitetusti myös ovelta, mutta sujuvan sisäänpääsyn ja edullisemman diilin varmistat etukäteen ostetulla lipulla. Tästä ticketmasteriin.

Iltajuhlaan erillisiä lippuja myy Lippu.fi sekä Tiketti.

Perjantain iltajuhla: 15€ / ovelta 20€

Lauantain iltajuhla: 35€ / ovelta 40€