Iltajuhla

 Tulevan kesän Kouvolan Kuninkuusravien iltajuhlasta päästään nauttimaan kahden illan verran – perjantaina ja lauantaina. Iltajuhlan liput ovat perinteisesti myyty loppuun, joten muista hankkia omasi! 

Iltajuhla perjantai

Perjantaina iltajuhlasta nautitaan raviradalla eli kuninkuusravialueella, heti ravien päätyttyä. Ravien jälkeen illalla on mukavaa yhdessäoloa ja yleisöä viihdyttää Meiju Suvas.

 

Koko ohjelma sisältyy perjantain aluelippuun. Mikäli saapuu vain iltajuhlaan, iltajuhlalipun hinta on 17,50€. Liput myy Lippu.fi.

Iltajuhla lauantai

Lauantain iltajuhla järjestetään ainutlaatuisessa ympäristössä Tykkimäen Huvipuistossa. Huvilaitteet ovat iltajuhlakansan käytössä ja esiintyjistä päästään nauttimaan kahdella erilavalla. Tykkimäen tummenevassa illassa huvilaitteiden valot ja ilotulitus luovat varmasti upean tunnelman.

 

Esiintyjät

Päälavalla esiintyy Stig, Steve ’n’ Seagulls ja Phil Harmonic. Tanssipaviljongin puolella tanssittaa paikallinen Tangokuningatar Aino Niemi orkestereineen.

 

Lauantain iltajuhlalipun hinta on 39€. Lipun hintaan sisältyy sisäänpääsyn ja ohjelman lisäksi huvilaitteiden käyttö. Liput myy Lippu.fi.

Iltajuhla-alue sulkeutuu klo 01.30. Lauantain iltajuhla on K-18.