Kävijäinfo

Kevät 2020 on ollut erikoista aikaa, myös Kuninkuusravien järjestelyjen osalta. Toukokuun lopussa Suomen Hippos päätti, että Ravikuningas ja -kuningatar seppelöidään myös tänä vuonna, poikkeusoloissa ilman yleisöä. Kuninkuusravititteleistä ajetaan alkuperäisen aikataulun mukaan 31.7. – 2.8.2020 Seinäjoella.

Poikkeustilanteen vuoksi Seinäjoki järjestää Kuninkuusravit myös vuonna 2021. Silloin juhlitaan Kuninkuusraveja yhdessä, suurin joukoin. Kuninkuusravien ajankohta on 30.7. – 1.8.2021. Ticketmaster.fi:n sivuilla käy lipunmyynti vuoden 2021 tapahtumaan, aiemmin ostetut liput ovat sellaisenaan voimassa ensi vuonna.

Kuninkuusravit 30.7.-1.8.2021

Ravifestari kerää viikonlopun aikana lähes 60 000 hengen yleisön jännittämään suosikkiensa puolesta radan varteen sekä tapaamaan ystäviään hyvän tunnelman vallitessa. Kuninkuusraviviikonloppu koostuu koko kansan jännittävästä hevoselämyksestä, hyvästä ruuasta ja juomasta sekä railakkaasta yhdessäolosta.

Kuninkuusraveihin suunnataan myös ystäväperheiden sekä lapsien kanssa. Lapsille on suunniteltu alueelle omia aktiviteetteja ja monesti lapsien kanssa mutkattomimmin viihdytään picknick-alueella sekä ruokatorilla, jossa jokainen löytää oman suosikki ruokansa valikoimastamme.

Ostamalla lipun VIP-alueelle, syöt ja juot aivan radan tuntumassa. Pääset nauttimaan loistavasta palvelusta ja kokemattomampikin ravikävijä saa opastuksen sisään ravimaailmaan. Hyvä tunnelma saa varmasti jokaisen kävijän hymyn nousemaan huulille.