fbpx

Iltajuhlan esiintyjät julki – liput myntiin 10.3. klo 15

Kuninkuusravien viralliset iltajuhlat tullaan järjestämään Pilvenmäellä kuninkuusravialueen viereen rakentuvalla iltajuhla-alueella. Voit siis nauttia Kuninkuusraveista aamusta iltaan ja yöhön saakka Pilvenmäellä, käväistä välillä majoituksessa tai kaupungilla, ja palata sen jälkeen tuttuja reittejä pitkin takaisin, juhlimaan yhdessä muiden kuninkuusravikävijöiden kanssa. Artisti kattauksessa on pyritty huomioimaan koko täysi-ikäinen kuninkuusraviyleisö. Liput iltajuhlaan on perinteisesti myyty loppuun, joten osta omasi pian! 

Pilvenmäellä on tunnistettu tarve pitää juuri kuninkuusravikävijöille suunnattu oma iltajuhla.

– Iltajuhla-alue avautuu ja on suunniteltu niin, että alueelta ei ravien päätyttyä tarvitse poistua ollenkaan ennen iltaa ja yötä. Haluamme iltajuhlan olevan kuninkuusraviväen viihtyisä kohtaamispaikka, jossa voi myös juhlia villisti pikkutunneille asti, kertoo Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen.

Perjantaina 29.7. iltajuhlassa esiintyy ABGB, Forssan Kuninkuusravien tunnusbiisin levyttänyt Jonna Tervomaa, Ressu Redford sekä kaikki kovimmat kotimaiset hitit hallitseva Joku Paikallinen Bändi.

Lauantaina 30.7. iltajuhlan avaa jälleen loistava cover-bändi ABGB. Iltaa jatkaa Kirka Tribute, joka esittää Kirkan pitkän uran varrelta rakastettuja kappaleita Muska Babitzin johdolla. Näiden jälkeen pääsemme nauttimaan Laura Voutilaisen musiikista sekä Neljä Ruusua yhtyeestä. Illan päättää jälleen Joku Paikallinen Bändi.

Liput iltajuhlaan tulevat myyntiin torstaina 10.3. klo 15.00. Perjantain iltajuhlalipun hinta on 25€ ja lauantain iltajuhlalipun hinta on 35€. Iltajuhla-alueelle rakentuu myös oma VIP-alue, josta voit seurata iltajuhlaa parhailta paikoilta. Iltajuhla VIP-lippujen hinnat 75€/95€. Liput myy ticketmaster.

Perjantai 29.7.2022

ABGB

JONNA TERVOMAA

RESSU REDFORD

JOKU PAIKALLINEN BÄNDI

Lauantai 30.7.2022

ABGB

KIRKA TRIBUTE

LAURA VOUTILAINEN

NELJÄ RUUSUA

JOKU PAIKALLINEN BÄNDI