Iltajuhlan artistit on julkaistu – liput myyntiin 27.3.

Kuninkuusravien viralliset iltajuhlat ovat jälleen kaksi päiväiset, perjantaina illanviettoa jatketaan raviradalla ja lauantaina juhlitaan isosti Tykkimäen Huvipuistossa. Artisti kattauksessa on pyritty huomioimaan koko täysi-ikäinen kuninkuusraviyleisö. Liput tulevat myyntiin maanantaina 27.3. klo 14.00.

Kuninkuusravien organisaatiossa on jo useampi vuosi tunnistettu tarve pitää juuri kuninkuusravikävijöille suunnattu oma iltajuhla.

  • Kuninkuusravien iltajuhlassa on perinteisesti ollut loistava tunnelma. Perjantain iltajuhla-alue on suunniteltu niin, että alueelta ei ravien päätyttyä tarvitse poistua ollenkaan, ennen iltaa ja yötä. Lauantain iltajuhlaa päästään puolestaan viettämään ainutlaatuiseen ympäristöön Tykkimäen Huvipuistoon, kertoo Kouvolan Kuninkuusravien projektipäällikkö Sanna Ollikka.

Kuninkuusravien avauspäivänä, perjantaina 4.8. kuninkuusravialueella on paljon ohjelmaa myös ravien päätyttyä. Ilta alkaa  Suomen Hippoksen 50-vuotisjuhla ohjelmalla, bilebändi Über Aber ja yllätysesiintyjät viihdyttävät iltajuhlakansaa. Illan päättää Meiju Suvas. Koko ohjelma sisältyy perjantain aluelippuun.

Lauantaina 5.8. iltajuhlaa vietetään Tykkimäen Huvipuistossa. Päälavalla esiintyy Stig, Steve ’n’ Seagulls ja Phil Harmonic. Tanssipaviljongin puolella tanssittaa paikallinen Tangokuningatar Aino Niemi orkestereineen.

  • Tykkimäen Huvipuisto on upea paikka järjestää Kuninkuusravien lauantain iltajuhla. Huvilaitteiden käyttö sisältyy lipun hintaan ja päälavan esiintyjien lisäksi tanssipaviljongissa pääsee tanssimaan tangokuningattaren tahtiin. Tykkimäen tummenevassa illassa huvilaitteiden valot ja ilotulitus luovat varmasti upean tunnelman, Ollikka kertoo.

Liput iltajuhlaan tulevat myyntiin maanantaina 27.3. klo 14.00. Perjantain iltajuhlalipun hinta on portilta tai vain iltaohjelmaan saavuttaessa 17,50€ ja lauantain iltajuhlalipun hinta on 39€. Perjantain iltaohjelma sisältyy ravilipun hintaan. Lauantain iltajuhlalipun hintaan sisältyy ohjelman lisäksi huvilaitteiden käyttö. Lauantain iltajuhla on K-18. Liput myy Lippu.fi.