Emilia Lehtonen Seinäjoen Kuninkuusravien tiedottajaksi

Seinäjoen Kuninkuusravien tiedottajaksi on valittu viestinnän maisteriopiskelija Emilia Lehtonen Vaasasta. Lähes koko elämänsä hevosten parissa viettänyt Emilia sukelsi raviurheilun maailmaan viime kesänä, kun paikka Suomen Hippoksen viestintätiimissä aukesi. Siitä lähtien laji on ollut vahvasti hänen arjessaan mukana.

 

“Työ Kuninkuusravien tiedottajana on ennen kaikkea hieno ammatillinen mahdollisuus, ja tietenkin myös hirveän kiinnostava pesti hevosurheilufanille. Pääsin viime kesänä Jokimaalla näkemään, miten isosta urheiluspektaakkelista Kuninkuusraveissa on kyse, joten odotan kesää innolla. Tiimissämme on mukana monia kunkkarikonkareita, joiden kanssa saamme varmasti rakennettua Etelä-Pohjanmaalle hienon ravijuhlan.”

Emilia Lehtonen aloittaa työssä ensin osa-aikaisena. Opinnot pitävät hänet vielä osin Vaasassa. Kesän kynnyksellä tiedottajan asemapaikka siirtyy Seinäjoen ravikeskuksen toimistolle.

Seinäjoen Kuninkuusravien viestintä- ja markkinointityötä tekee Lehtosen tukena monipuolinen tiimi. Mukana Seinäjoen ravikeskuksen vakituisen väen lisäksi on mm. tapahtumatuottaja, freelancetoimittaja, graafikko ja sosiaalisen median taitaja.

“Nykypäivän viestintä vaatii monikanavaisuutta ja monipuolista osaamista, eikä Kuninkuusravit voi olla siitä poikkeus. On hienoa, että olemme saaneet tällaisen innokkaan tiimin kasaan. Sillä kelpaa kiihdyttää kohti kesää”, ravikeskuksen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää sanoo.