fbpx

Dirty Gentlemen Kunkkarien iltajuhlaan

Kuninkuusravien virallista iltajuhlaa vietetään Isku-Areenalla lauantaina 3.8. Jo aiemmin illan esiintyjistä on paljastettu Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, ja nyt lyödään lisää pökköä pesään. Väliyön bileistä vastaa comebackin Kunkkarien iltajuhlaan tekevä Dirty Gentlemen.

Dirty Gentlemenin laulajaääni on raviyleisölle tuttuakin tutumpi Lauri Hyvönen. Hyvösen opiskeluaikojen ystävistä koottu bändi kasattiin Joensuussa kymmenen vuotta sitten. Hyvönen lupaa iltajuhlaan saapuvalle yleisölle makeaa mahan täydeltä.

– Viimeksi kun Dirty Gentlemen esiintyi kunkkariyleisölle, eli vuonna 2015 Joensuussa, siellä oli 4000 ihmistä katsomassa ja paikka käytännössä räjähti – että ei me siitä nyt ainakaan huonommaksi jäädä.

Kuninkuusravien iltajuhlassa Isku-Areenalla raviväki pääsee rentoutumaan lauantain kiihkeän kisailun jälkeen. Virallisessa iltajuhlassa on hyvä jatkaa radalla kesken jääneitä keskusteluja ja tietysti bilettää aamuun asti. Mutta mikä on Lauri Hyvösen oma paras Kunkkarien väliyömuisto?

– Kyllä se on ne Joensuun kunkkarit, kun oltiin itse keikalla. Meidän basisti sanoi silloin, että tämän lähemmäksi rokkitähden elämää emme tule ikinä pääsemään. Se oli mahtava keikka. Ihan yhtä hyvällä sykkeellä luvataan vetää nytkin!