Kuninkuusravien iltajuhlan aikataulu - muista varata paikkasi!

Laura Voutilainen, Jari Sillanpää, Lauri Tähkä ja Juha Tapio tähdittävät Kuninkuusravien lauantaina 5.8.2017 järjestettävää iltajuhlaa. Juhla on tänä vuonna aivan pääkaupungin ytimessä, sillä kello 18 käynnistyvä iltajuhla pidetään Helsingin vanhassa jäähallissa Nordenskiöldinkadulla.

Nordenskiöldinkadun jäähalliin on kaikkialta helppo tulla, sillä iso osa raitioliikenteestä kulkee hallin ohi ja raitiovaunut on helppo tavoittaa - majoittuupa sitten Helsingissä tai saapuu kaupunkiin iltasella vaikka lähijunalla.

Kuninkuusravien iltajuhla on samalla Eläköön Helsinki –konsertti. Lippuja perjantaipäivään ja lauantain iltajuhlaan voi ostaa www.lippu.fi/kuninkuusravit - sivuilta yksittäin, mutta tutusti lauantain iltajuhla kuuluu myös lipputyyppien suosikkiin eli perinteiseen Ravipassiin. Lipun hinta yksittäin ostettuna on 39,50 ja sen voi ostaa niin ikään suoraan yllälinkatusta osoitteesta.

Perjantaina 4.8. juhlitaan raviradalla, sillä Kunkkarilegendat -lähtöön päättyvien lounasravien ja supertasokkaan varsahuutokaupan jälkeen jatketaan iltaa Vermossa. Luvassa on karaokea, BBQ-henkistä ruokaa sekä tietenkin tanssimusiikkia, tanssittajana Anssi Känsälä Band. Perjantaina koko päivä sisältyy 8e (10e) pääsymaksuun.

Lauantain iltajuhlan aikataulu:

18.00 ovet auki
19.30 Laura Voutilainen
21.00 Jari Sillanpää
22.30 Juha Tapio
00.00 Lauri Tähkä
02.00 ovet kiinni

Miika Lähdeniemi