Pääyhteistyökumppanit ilolla Kuninkuusravien matkassa

Kuninkuusravien seitsemän pääyhteistyökumppania ovat ilolla juhlakuninkuusravien matkassa juuri tänä vuonna, kun suomenhevonen täyttää pyöreitä.

- Vantaan Energia on toimittanut luotettavasti energiaa jo 107 vuotta - eli lähes yhtä pitkään kuin 110-vuotias suomenhevonen on ollut meidän luotettava kumppanimme, toteaa myyntijohtaja Ilkka Reko Vantaan Energialta.

Samoilla linjoilla on johtaja Arto Heinonen LähiTapiolasta,

- LähiTapiola kokee tärkeäksi olla tukemassa suomalaista urheilua noin ylipäänsäkin,  ja tänä vuonna on tietenkin erityisen tärkeää olla kansalliseläimemme matkassa näyttävästi, Heinonen mainitsee.

- Sponsoritoiminta on merkittävää raviurheilun kehittymisen kannalta ja siksi olemme tukeneet suomalaista raviurheilua lähes 10 vuotta. On kuitenkin erityinen kunnia olla mukana juuri nyt. Haluamma olla mukana kannustamssa maailman nopeinta kylmäveristä hevosta, joka on ehättänyt jo kunnioitettavaan ikään. Toivottavasti rodulla on hieno tulevaisuus myös seuraavat 110 vuotta, sanoo toimitusjohtaja Jorma Vallo LVI Vallo Oy:stä.

Kuninkuusravien pääyhteistyökumppaneina ovat siis Vantaan Energia, LähiTapiola, LVI Vallo Oy, Veikkaus, Kultajousi, Laakkonen Oy ja Finn Tack.

- Kuninkuusravit ovat raviurheilun vuosittainen näyteikkuna ja Veikkaukselle luonnollinen paikka tehdä yhteistyötä. Kuninkuusraviviikonloppu on myös hevospelaamisen näkökulmasta vuoden suurin. Ravitapahtuman kautta tavoitamme laajan joukon raveista ja hevosista kiinnostuneita henkilöitä, jotka tapahtuma houkuttelee paikanpäälle. Tämän vuoden kuninkuusraveilla on vielä erityinen merkitys yrityksellemme, sillä uusi Veikkaus aloitti 1.1.2017, näillä ajatuksin yhteistyötä kuvailee johtaja Sami Kauhanen Veikkaukselta.

Tänä vuonna itsekin pyöreää 50 vuotta juhliva Kultajousi haluaa niin ikään olla juhlivan suomenhevosen matkassa.

- On hyvin luontevaa tällaisena juhlavuonna olla tukemassa kaikkia ilahduttavia lajeja. Yhdistäväthän hevoset ihmisiä ympäri maan, joten valtakunnallisena toimijana Kultajousella on ilo olla mukana tässä, toteaa ketjujohtaja Katja Warborn.

Laura Ruohola