Vermo Festival aloittaa hienon kunkkariviikonlopun

Kuninkuusraviviikonloppu alkaa monipuolisella Vermo Festival-tapahtumalla perjantaina 4.8.2017. Lounasravien ja varsahuutokaupan lisäksi luvassa on mm. keppihevoskisaa, ponien SM-monte, Raviliigan näytöslähtö ja illalla juhlitaan Barbequen merkeissä.

Ohjelma alkaa jo ennen klo 12 suomenratsujen katrillilla. Seitsemän lähdön lounasravit huipentuvat klo 15 jälkeen ajettavaan Kunkkarilegendat vs. Vermon kuninkaalliset-lähtöön. Varsahuutokauppa alkaa klo 17.

Kaikki palvelut ovat auki pitkälle iltaan saakka, sillä kunkkariperjantaina ei ole kotiin kiire! Vermossa juhlitaan illalla Barbequen merkeissä ja musiikkitarjonnasta vastaa Anssi Känsälä yhtyeineen. Luvassa on tanssia ja karaokea, virvokkeita ja hyvää seuraa.

Tervetuloa aloittamaan kuninkuusraviviikonloppua ja viettämään pitkää kesäpäivää Vermoon!

Miika Lähdeniemi