Tuttu kolmikko ääneen Kuninkuusraveissa!

Jo viime vuonna Turun Kuninkuusraveissa kovasti kehuja saanut äänityöläiskolmikko jatkaa myös kesän Kuninkuusraveissa Vermossa.  Näin ratahaastatteluista vastaa tuttuakin tutumpi ravihahmo Lauri Hyvönen, selostuskoppiin asettuu Antti Pylkkänen ja kuuluttajana toimii Marinka Salminen

Kolmikosta Antti Pylkkänen kuvailee Kuninkuusravipestiä aina vain yhtä ainutlaatuiseksi asiaksi.

- Kuninkuusravit on instituutio, jollaista ei ole toista. On suunnattoman suuri etuoikeus päästä tekemään Kuninkuusraveja, itse asiassa mielestäni tässä maassa ei voi tämän korkeammalle lajin parissa päästä, Pylkkänen tiivistää.

Myös suomenhevonen saa Pylkkäsen sydämen läikähtämään etenkin näin suomenhevosen 110-vuotisjuhlavuonna.

- Kansalliseläin, sopeutuva, ainutlaatuinen, onhan näitä mainesanoja. Ja varmasti voi myös sanoa, että ilman suomenhevosta ei olisi koko itsenäistä Suomea. Ja suomenhevonen on myös kansainvälisesti tähti, viimeisimpänä osoituksena siitä tietenkin Polaran hieno voitto Elitkampenissa, sanoo Pylkkänen.

Tämän vuoden Kuninkuusraveista voi odottaa todellista tiähtien taistoa. Lajin kärjen leveys ja taso saavat Pylkkäsen ääneen hymyn.

- Tammoissa Saaga S on suosikki kunnes toisin todistetaan, mutta lähituntumassa tullaan jo kovaa. Oriitten puolella väsymätön Costello, hieno Välähdys, hallitseva kuningas Vitter, kautensa avannut Jokivarren Kunkku sekä Pikkukahveli, jolle sillekin soisi täysipainoiset Kunkkarit.  Ja tässä vain muutamat mainitakseni. On tätä kokonaisuutta huikea odotella!

 

Laura Ruohola