Kuninkuusravihuutokauppaan 2- ja 3-vuotiaat suomenhevoset!

 

Kuvassa: Kripsi © Hippos ry

 

Huutokauppa järjestetään Vermon raviradalla perjantaina 4.8. klo 16.30. Myyntiin otetaan 25 varsaa. Huutokaupan säännöt löytyvät Kuninkuusravien nettisivuilta ja varsojen ilmoittaminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen jouni.monto@k-supermarket.fi tai mikko.salminen1@luukku.com.

Varsan voi ilmoittaa myyntiin toukokuun 21. päivää saakka, jonka jälkeen myytävistä hevosista kootaan huutokauppaluettelo. Ostajat pääsevät tutustumaan myytäviin varsoihin huutokauppapäivänä klo 13 alkaen raviradan varikkoalueella.

- Vaikka olemmekin tänä vuonna aivan etelässä ja pääkaupungissa, toivomme mukaan varsoja ympäri Suomea, keräähän Kuninkuusravien viikonloppukin väkeä paikalle etelästä pohjoiseen. Tämän ikäisiä varsoja on Suomessa useampi sata, joten olisi hienoa saada juuri näihin juhlakuninkuusraveihin erityisen hieno kattaus myös varsahuutokauppaan, sanoo Vermon Ravirata Oy:n hallituksen jäsen Jouni Monto.

Viime kesänä Turun kuninkuusravien varsahuutokaupassa kallein varsa oli 3 vuotias Kripsi (Liising - Juliana Lax), joka hinta oli lopulta 8500 euroa.

Lisätiedot:
Jouni Monto, Vermon hallituksen jäsen, puh. 0500-485 268
Mikko Salminen, Vermon hallituksen jäsen, puh. 040-558 5427
Lauri Hyvönen, huutokaupan vastuuhenkilö, puh. 040-564 140

Varsahuutokaupan säännöt löydät täältä.

Laura Ruohola