Kuninkuusravit Vermossa 2017

Kuninkuusravit pääkaupunkiseudulla, ravikansa juhlii Suomea ja hevostaan

Vermo toimii Kuninkuusravien isäntäratana ensi vuonna, tarkka päivämäärä on 4.-6.8.2017. Vuosi on merkittävä. Suomi täyttää 100 vuotta ja suomenhevonen 110 vuotta. Pääkaupunkiseutu pääsee nauttimaan kuninkuusravitunnelmasta pitkän tauon jälkeen, edelliset kunkkarit järjestettiin Vermossa 1992. Vermossa kohtaavat Kuninkuusravien vakiokävijät sekä uudet pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan asiakkaat. 

-Me Vermossa haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi iloiseen, ystävälliseen ja perinteitä kunnioittavaan tapahtumaan. Teemme juhlasta toisaalta perinteisen, mutta toisaalta kaupunkilaisuutta huomioivan. Palvelut rakennetaan monipuolisiksi ja laadukkaiksi, Vermon ravirata Oy:n puheenjohtaja Juha Lyytinen summaa.

-Vermon tavoitteena on saada paikanpäälle vakiokävijöiden ja uusien kävijöiden ryntäys. Toinen iso tavoite on saada mahdollisimman paljon yhteistyökontakteja, jotka jatkuisivat Kuninkuusravien jälkeenkin, Lyytinen jatkaa. ”Erityisen iloisia olemme Helsingin ja Espoon kaupunkien voimakkaasta ja innostuneesta mukanaolosta”.

Markkinointiin ja näkyvyyteen panostetaan erityisesti lähialueella. Tapahtuman elementteinä ovat Suomi 100 itsenäisyyden juhlavuosi, Kuninkuusravi-brändi, Vermo-brändi, yhteisöllisyyden ja laadun korostaminen. Tavoitteet ovat korkealla, kun vuoden suurinta ravijuhlaa valmistellaan Vermossa.

Vermossa korostetaan sitä, ettei tämä ole yksin yhden raviradan asia tai tapahtuma. Kuninkuusravien onnistuminen pääkaupunkiseudulla on erittäin merkittävä asia koko raviurheilulle. Suomen itsenäisyyden juhlavuosi tuo suomenhevosen voimakkaasti esille. Helsingin kaivopuistossa 20.-21.5.2017 järjestettävä City-Horse hevostapahtuma tuo myös Kuninkuusravit kaupunkilaisten tietoisuuteen.

Juha Lyytinen, Vermon hallituksen pj.

Juha Lyytinen, Vermon hallituksen pj.